طبقه بندی مطالب

  • دسته‌ها
  • پربازدیدترین مطالب

    جزئیات مطلب

    زگیل تناسلی و رابطه جنسی

    تعداد بازدید:715

    آقای دکتر سلام وقت شما بخیر. ممنون از توضیحات کامل  شما و وقتی که اختصاص میدهید .
    فقط کاش  کسی زودتر به ما اطلاعات لازم رو برای زدن واکسن میداد :((((((
    من ۳۰ سالم هست و با دوست پسرم رابطه داشتم که هیچ علائمی نداشت . بعد متوجه یکسری ضایعات شدم ازمایش genotyping for HPV به روش pcr دادم که نوع ۱۱ دارم و درمان کرایو شروع کردم . چند تا سوال داشتم.
    ۱- طرف مقابلم چه آزمایش هایی رو باید بده؟ وباید معاینه بشه؟
    ۲-طول درمان معمولا چقدر هست؟
    ۳-میشود  رابطه جنسی oral  بعد از خوب شدن  داشت؟ یا خطرناک هست  و کلا باید حذف بشه؟به علت نوع ۱۱ و اینکه منجر به سرطان حنجره نمیشه؟
    ۴-آیا زدن واکسن الان موثره؟
    ممنون از لطفتان. سلامت و پاینده باشید.

    پاسخ: الان زگیل تناسلی بشکل یک معزل تمام عیار درآمده است. واکسن از ۴ نوع ۶-۱۱-۱۶-۱۸ جلوگیری می کند در صورتیکه این ویروس دارای حدود ۱۰۰ نوع است. در اروپا و آمریکا ۹۰ درصد موارد را همین ۴ نوع سبب می شوند ولی در کشور ما به تجربه بنده شیوع انواع دیگر بیشتر است. متاسفانه اکثریت پزشکان اطلاع کافی در مورد این بیماری ندارند و بیمار درمان کامل نمی شود. در فردیکه مبتلا به این ویروس است بصورت خلاصه باید تمامی موارد زیر را انجام دهد:

    1. تمام قسمتهائی از بدن که احتمال آلودگی دارند (حفره دهان، حلق، حنجره، بالای دستگاه تناسلی تا ناف، تمامی قسمتهای دستگاه تناسلی، داخل واژن، دهانه رحم، داخل مجرای ادرار، کشاله های ران، میاندوراه، داخل مقعد و اطراف مقعد) باید با درشتنمائی مناسب چک و همه ضایعات فیزیکی از بین برده شوند. هر قسمت از موارد فوق دستگاه مخصوص به خود را دارد. تا ضایعه فیزیکی وجود دارد ویروس از خون پاک نمی شود.
    2. شریک جنسی هم حتما مبتلا است. بسیاری از افرادیکه میتلا به این ویروس هستند هرگز ضایعه جلدی ندارند. شریک جنسی هم باید بررسی و درمان شود. هیچوقت خود یک فرد نمی تواند در مورد وجود یا عدم وجود ضایعه در بدن خود قضاوت کند. بنده بیمارانی داشته ام که ضایعه قابل رویت با چشم معمولی نداشتند ولی با درشت نمائی مناسب بیش از ۵۰ عدد ضایعه داشته اند.
    3. باید پس از از بین بردن تمام ضایعات فیزیکی از داروهای تقویت کننده سیستم ایمنی استفاده کرد تا با گذشت زمان سیستم ایمنی بدن این ویروس را دفع کند.
    4. از آلودگی مجدد باید پرهیز کرد داشتن رابطه با فرد آلوده سبب تازه شدن عفونت می شود.
    5. هر شش ماه بیمار باید کاملا چک شود.
    6. یکی از علل شیوع زیاد سرطانهای ناحیه دهان و حلق و حنجره شیوع ویروس HPV است.
    7. رابطه جنسی از نوع Oral یکی از بدترین نوع روابط جنسی است.
    8. ویروس نوع ۱۱ کم خطر است و احتمال سرطان ناحیه تناسلی و حلق و حنجره وجود دارد ولی اندک است و اگر درمان کامل باشد خطر صفر می شود.

    متاسفانه بنده در سال جدید در عرض یک ماه سه نفر بیمار خانم داشتم که هر سه ما بین ۳۰-۲۰ سال سن داشتند و بعلت ابتلا به ویروس HPV تغییرات سرطانی در دهانه رحم ایجاد شده بود. سرطان دهانه رحم در این سن دیده نمی شود.

    توصیه می کنم که تمام فرزندان ما بین ۱۳-۹ سالگی واکسینه شوند و افراد زیر ۲۶ سال نیز از واکسیناسیون بسیار سود می برند.

    متاسفانه درمان صحیح و درست این بیماری خیلی پر هزینه است و لازم است وزارت بهداشت تسهیلات لازم برای درمان علمی زگیل تناسلی را فراهم کند. بیماران محترم بخاطر داشته باشند که بخار حاصل از از بین بردن زگیل آلوده به ویروس است و اگر وارد ریه شود سبب ابتلا ریه می شود که خیلی خطرناک است. از بین بردن زگیل مستلزم تجهیزات خاص در محل است که از آلودگی بیمار و پرسنل بهداشتی و درمانی جلوگیری شود.

    لطفا وارد شوید یا عضو شوید تا بتوانید پاسخ بدهید