طبقه بندی مطالب
پربازدیدترین مطالب
مقالات منتخب هفته
جزئیات مطلب
اختلال نعوظ و عدم انزال (نداشتن منی) در مرد دیابتی
تعداد بازدید:786
با عرض سلام و خسته خدمت شما دکتر ارجمند
دختری ۲۵ ساله هستم که الان یکسال هست ازدواج کردم و همسرم دیابت داره و انسولین مصرف میکند و به مشکل برخوردیم ایشون مشکل جنسی دارد و نعوظ ندارد و منی هم ندارد حتی یک قطره .
حدود دو هفته هست به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردیم و بهشون دارو ایمی پرامین داده دو بار منی اومده ولی بعدش دوباره هیچی .
واقعا یک فکری شده برام فکر بزرگ
میخوام بدونم ایا درمان قطعی داره ؟؟؟؟ به کجا و به چه دکتری مراجعه کنم ؟؟؟؟ ساکن شیرازم .
اقا دکتر تورو به خدا کمکم کنید و حتما جواب بدهید . و دوازده ساله که انسولین مصرف میکنن و بیست و هفت سالشون هست . حتی دکتر تشخیص ندادن که چی هست . فقط گفتن مال دیابت است . اگر همکاری در شیراز هستن معرفی نمایید . با تشکر از شما و باعث افتخار ماست
پاسخ: متاسفانه دیابت سبب عوارض جنسی زیاد هم در مرد و هم در زن می شود. شوهر شما دارای دو مشکل است: ۱٫ اختلال نعوظ و ۲٫ عدم انزال.
فرایند انزال در مردان بشدت وابسته یه سیستم عصبی سمپاتیک است و دیابت پس از ۱۰ سال سبب اختلال در سیستم عصبی کل بدن می شود که به آن نوروپاتی دیابتی می گویند. این نوروپاتی سیستم عصبی نخاعی را نیز درگیر کرده و سبب عدم انزال مرد می شود. هر گونه آسیب به این سیستم عصبی سبب عدم انزال می شود مثل تصادف و قطع نخاع و یا از بین رفتن این اعصاب حین جراحی داخل شکم. عدم انزال دلایل زیاد دیگری هم دارد. شوهر شما باید ابتدا بصورت کامل مورد بررسی قرار گیرد تا علت دقیق اختلال نعوظ و عدم انزال مشخص شود. پس از تشخیص علت و شدت آن می توان در مورد نحوه درمان اظهار نظر کرد. در شیراز می توانید به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه فرمایید.